Gülağaç İlkokulu
MEYDAN MAH. ULUIRMAK CAD. GULAGAC ILKOKULU BLOK NO: 2 GÜLAĞAÇ / AKSARAY

VİZYON

Biz; ögrencilerimizi, çagin gerektirdigi anlayisa ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek donanima sahip, çevresiyle olumlu ve uyumlu iletisim kuran, bilgi ve becerisini hayatina yansitan, görev ve sorumluluk duygusuyla okula niçin geldiginin bilincinde olan bireyleri mutlu ve basarili olacagi bir hayata hazirlamak için varız.

MİSYON

Türk Milli Eğitimimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasiye gönülden bağlı Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyine çıkarabilmek, bilgi toplumunun gerektirdiği nitelikte yurttaşlar yetiştiren tüm paydaşların memnuniyetini kazanmış, eğitim ve öğretimin etkinliğini sürekli artıran bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :tam gün eğitim.

tam gün eğitim.

Düzenli olarak Aksaray-Gülağaç arasında servis imkanı bulunmaktadır.

İl merkezine uzaklık 35 km.

Gülağaç/AKSARAY